Wonen

Bankstellen

Bankstellen

Bij Stay Living vind je prachtige en betaalbare hoekbanken en 2-zits-, 3-zits-, en 4-zitsbanken met leren en stoffen bekleding in verschillende stijlen zodat je altijd de bank vindt die past in jouw interieur en bij jouw manier van wonen.

Eetkamerstoelen

Eetkamerstoelen

Wie je ook bent en wat je smaak ook is, je wilt dat jij, jouw gezinsleden en jouw gasten comfortabel kunnen aanschuiven om gezellig met elkaar te tafelen.

Kasten

Kasten

Bij Stay Living vind je boekenkasten, dressoirs, opbergkasten, buffetkasten en tv-meubelen van verschillende materialen in diverse stijlen.

Eetkamertafels

Eetkamertafels

Stay Living heeft verschillende eetkamertafels in verschillende formaten, gemaakt van diverse materialen, in jouw stijl, jouw sfeer, precies passend in jouw interieur en bij jouw manier van wonen.

Fauteuils

Fauteuils

Bij Stay Living vind je klassieke oorfauteuils met een landelijke uitstraling, draaifauteuils met of zonder armleuning, strakke designfauteuils met een industriële look en relaxfauteuils met hoofd- en voetsteun voor optimaal zitcomfort.

Salontafels

Salontafels

Bij Stay Living kun je kiezen uit een gevarieerd aanbod salontafels in diverse stijlen en gemaakt van verschillende materialen. Robuust stoer, strak industrieel design, subtiel klassiek of tafels met een verweerde landelijke uitstraling.